Spoštovani!

Pred vami se nahajajo uvodni koraki rabe platforme DIGI v praksi za učinkovit digitalni del vašega podjetja. Spoznajte platformo in si zagotovite optimalna digitalna izhodišča. Za vsa dodatna vprašanja in podporo se obrnite na e-poštni naslov info@digitalpartner.si ali pokličite našo prijazno svetovalko gospo Tatjano na telefonsko številko 040 / 219 - 134.


Pritisnite na posamezne naslove za več informacij

Učinkovit digitalni del vašega podjetja

Podjetja se v praksi dnevno soočajo z različnimi izzivi na področju poslovanja. Eden od teh izzivov je tudi zagotovitev odličnega digitalni dela poslovanja podjetja. Žal, velikokrat opažamo, da so pri podjetjih in organizacijah spletne strani in digitalni sistemi neurejeni, neoptimalni in dolgoročno ne predstavljajo blagodejnih koristi za poslovanje podjetja.

Urejeno spletno mesto podjetja predstavlja vaše CENTRALNO promocijsko – prodajno SREDIŠČE, na katerem je objavljena vaša celovita ponudba izdelkov in storitev in iz katere izhajajo vse vaše nadaljnje promocijsko – prodajne aktivnosti za vaš posel. Če želite kot podjetje dolgoročno slediti sodobnemu razvoju poslovanja in biti na trgu konkurenčni, potem je urejeno spletno mesto podjetja eno od osnovnih in ključnih orodij, ki bi naj bilo za namene sodobnega poslovanja zagotovo urejeno.

ZAKAJ SE PODJETJA V PRAKSI SOOČAJO S TEŽAVAMI NA DIGITALNEM PODROČJU?
Odgovorne osebe v podjetjih težko sledijo razvoju digitalno tehnologije namene zaradi pomanjkanje časa, pomanjkanje znanja in pomanjkanje osebja. Zaradi hitrega razvoja digitalne tehnologije je praktično nemogoče podjetjem slediti napredku, ki se odvija in ga sprotno zagotavljati lastnemu podjetju. Zato je izbira agencije DIGITALPARTNER in uporaba platforme DIGI optimalna izbira za dolgoročno urejen digitalni del vašega poslovanja.

Platforma DIGI za podjetja

Platforma DIGI je programska oprema namenjena za manjša, srednja in velika podjetja s pomočjo katere učinkovito in enostavno krmarijo digitalni del svojega podjetja. Bistvo rabe platforme DIGI predstavlja urejena spletna stran podjetja s primerno predstavitvijo izdelkov in storitev, ki obiskovalcem omogočajo možnost interakcije v obliki pošiljanja povpraševanj, opravljanja naročil in nakupov.

Zraven jedrnega orodja (spletna stran) platforma nudi tudi napredna orodja, ki jih v praksi koristite z namenom doseganja boljših poslovnih rezultatov. Med ta orodja štejemo orodja za zbiranje kontaktnih podatkov o kupcih in potencialnih kupcih, ter orodja za izvajanje komunikacije s kupci, to sta e-mail kampanje in SMS kampanje.

Povežite družbena omrežja s platformo in tako na enem mestu poskrbite za celovitost vašega digitalnega nastopa. Družbena omrežja so digitalna mesta na katerih se nahajajo internet uporabniki. Če niste del družbenih mest Facebook in Instagram zagotovo izgubljate digitalni pritok obiskovalcem k vašemu podjetju.

Dostop do platforme

Do platforme lahko dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ga pridobite z registracijo v sistem. Če še svoje aplikacije DIGI nimate nas kontaktirajte na zgoraj navedene kontaktne podatke. Do sistema lahko nato dostopate s katerokoli pametno napravo, ki ima povezavo s spletom in spletni brskalnik. Med najpogosteje uporabljenimi napravami platforme so računalniki (klasični in prenosni), računalniške tablice in pametni telefoni. Priporočamo vam, da po prvi prijavi v sistem namestite bližnjico na namizje vašega računalnika in telefona ter si na takšen način zagotovite lahkotno dostopnost do sistema - z enim klikom.

Pregled zmožnosti

Po prijavi v sistem se pred vami nahaja vmesnik za uporabo platforme DIGI. Na levi strani se nahaja uporabniški meni v katerem lahko predklapljate po različnih funkcionalnostih, medtem ko se na sredini ekrana pojavljajo podatki in obrazci posameznih orodij platforme. Recimo obrazec za vnos kontaktnih podatkov obstoječih in potencialnih strank, za namene izvajanja kasnejši e-mail in SMS marketing kampanj.

Spletna stran

Spletna stran s katalogom izdelkov in storitev ali v obliki e-trgovine predstavlja osrčje platforme DIGI. Je vaše centralno oglaševalsko središče iz katerega izhajajo vse vaše nadaljnje informativno - promocijsko - prodajne aktivnosti, ki jih počnete v praksi za doseganje poslovnih rezultatov. Ne glede na to, kje in kako se oglašujete, je spletna stran tista, na katero bodo odšli vaši obiskovalci po več informacij, ko bodo videli vaš oglas na Googlu ali Facebooku, slišali vašo radijsko reklamo ali na TV videli vašo video reklamo. Vse tržne poti, poleg klasičnih komunikacijskih kanalov (osebno, telefon, email) vodijo na spletno stran vašega podjetja.

Platforma DIGI je sestavljena iz digitalnih komponent, ki jih upravljajo in zagotavljajo najboljše globalno uveljavljene blamke znamke, kot sta Twitter in British Columbia Institute of Technology. Na osnovi sistema smo zgradili lastno platformo, ki našim uporabnikom zagotavlja možnost TOP digitalnih izhodišč, za namene podprtja promocijsko - prodajnih aktivnosti. Sistem je zgrajen z najboljšimi digitalnimi zmožnostmi in se nalaga zelo hitro, kar je danes glavni faktor Google pozicije - hitrost nalaganja vaše spletne strani.

Platforma DIGI nudi orodja za spletno stran / e-trgovino in zagotavlja odlične dolgoročne digitalne predispozicije za digitalno tekmo, ki je del sodobnega poslovanja in eden ključnih elementov za vaš poslovni uspeh. Platformo DIGI nenehno vzdržujemo in nadgrajujemo. Na takšen način vam zagotavljamo možnost rabe zadnje tehnologije, ki je na digitalnem trgu na voljo. S tem omogočamo našim uporabnikom sistem, ki nikoli ne zastara.

Zagotovo opazite in vidite vašo konkurenco na digitalnih trgih. Eni so boljši, drugi slabši. Poskrbite, da boste med boljšimi in si zagotovite boljše poslovne predispozicije za vašo poslovno pot.

Upravljanje spletne strani

Platforma zagotavlja enostavno in lahkotno upravljanje vašega spletnega sistema. Omogoča, da sami skrbite za ključno vsebino vaše spletne strani, kot so recimo upravljanje izdelkov in storitev, ki jih ponujate, novice in obvestila in podobno. Pomembno je, da se sami angažirate in aktivno pristopite k reševanju digitalnih izzivov. Določite osebo odgovorno znotraj vašega podjetja za vsebine ali nas povprašajte o dodatnih možnostih za vsebinsko vzdrževanje na spletu za vaše podjetje.

Osnovno izhodišče vam pripravimo na podlagi prehodno opravljenega razgovora, s katerim spoznamo vaše dejanske potrebe v praksi. Skozi inovativne pristope v video obliki, boste znanje za upravljanje platforme DIGI osvojili hitro. Pomembno se je zavedati, da je za dolgoročni digitalni uspeh potrebno biti aktiven tudi na ostalih digitalnih medijih. Tam se nahajajo vaše ciljne skupine in so podaljšana roka vaše spletne strani. Med te dodatne medije štejemo vidnost na Googlu v obliki plačljivega oglaševanja (Adwords), na družbenih omrežjih Facebook in Instagram (za namene družbene vidnosti in pojavnosti) in na Youtubu kot videu mediju, ki ga je v praksi potrebno uporabljati, če želite delati razliko od vaše konkurence in biti boljši. Vse troje (Adwords + Družbena omrežja + Video aktivnost) zagotavlja vaš dolgoročni digitalni uspeh. Preverjeno v praksi.

Katalog storitev in izdelkov

Osnovno odlične spletne strani predstavlja urejen katalog izdelkov in storitev, ki jih ponujate svojim kupcem. V praksi se veliko podjetij sooča s težavami z zagotavljanjem digitalne osnove. Na hitro izdelane digitalne rešitve, brez digitalne strategije ne zagotavljajo dobrih rezultatov. Osnovno dobre digitalne strategije je kvalitetna predstavitev vaše ponudbe v obliki kataloga, v katerem lahko obiskovalec hitro in enostavno pregleda ponudbo in odda povpraševanje za izdelek, ki ga zanima ali opravi telefonski klic. V kolikor vaša spletna stran ni zasnovana v osnovni na način, da pokaže ponudbo izdelkov in storitev izgubljate osnovne temelje, ki vam zagotavljajo vaš digitalni uspeh.

E-trgovina

Več kot 50% slovencev vsaj enkrat letno opravi spletni nakup. To je že precej višji podatek, kot pred leti, ko je ta trend bil v uvajanju. Danes je to standard in nekaj normalnega. Vaši kupci pričakujejo urejeno spletno stran z možnostjo e-trgovine, v kolikor možnost e-trgovine sovpada z logiko poslovanja vašega podjetja. Zavedati se je potrebno, da čisto vseh podjetij resnično ni mogoče na spletu promovirati v obliki e-trgovine. Za te primere je možnost uvedbe delne e-trgovine, kjer je katalog nastavljen na način, da namesto nakupa obiskovalec opravi drugo vrsto interakcije - odda povpraševanje ali opravi telefonski klic.

Najosnovnejša interakcija spletne trgovine je oddaja naročila preko spleta in prevzem ter plačilo na lokaciji podjetja. Odlična dejavnost za tovrstno e-trgovino so storitvene dejavnosti, kot so recimo restavracije. Drugi primer je lahko recimo sestavljena košarica z elementi pohištva, katero skupaj na licu mesta s prodajalcem kupec potrdi, plača in prevzame.

Pomoč in podpora

Eden od ključev vašega uspeha na spletu je podpora, ki ste jo deležni kot podjetje od izvajalca, ki je odgovoren za digitalni del vašega podjetja. V sodelovanju z DIGITALPARTNER boste pridobili partnerja za digitalni del vašega podjetja. Na vaši digitalni poti niste sami, ste skupaj z nami, ki poskrbimo za vaše podjetje na tem področju.

Začetek

Za namene sodobnega sodelovanja je urejen digitalni del vašega podjetja nuja. Ker pri več kot 80% podjetij opažamo digitalna pomanjkanja je raba platforme DIGI ustrezno nadomestilo za težave, s katerimi se podjetja v praksi soočajo na digitalni poti.

Pokličite našo prijazno svetovalko Tatjano na 040 219 134 za več informacij o zagotovitvi osnovnih in naprednih digitalnih standardov za vaše podjetje. Dobrodošli!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za pripravo ponudbe. V obrazec se na kratko opišite, predstavite nam vaše digitalne želje ter cilje in podajte osnovno specifikacijo projekta, na podlagi katerega vam bomo lahko pripravili ponudbo.
Dobrodošli pri  .

Uspešno! Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Varnostno vprašanje

Podatki o podjetju

 • Podatki o podjetju:
  Katja Vajskopf s.p.
 • Davčna številka:
  48368954
  Nismo davčni zavezanec.
 • Naslov:
  Mezgovci ob Pesnici 2d
  2252 Dornava
  Slovenija
 • Telefonska številka:
  070 202 222
 • Mobilna številka:
  070 202 222
 • E-mail:
  info@digitalpartner.si