Cenik urejanja spletnih strani

Pred vami se nahaja cenik urejanja spletnih strani.
Izberite primerno storitev glede na vaše potrebe in želje.

1

Osnovni paket urejanja spletne strani

od 150,00 €

/ mesečno

Delovne ure: 2

Paket urejanja spletne strani za podjetja iz manj konkurenčnih industrij.

Kako poteka postopek
urejanja spletne strani?

Postopek urejanja spletne strani poteka po skrbno določenih korakih, ki zagotavljajo le najoptimalnejšo optimizacijo spletne strani.

1. Določitev obsega uredniško vzdrževalnega dela na spletni strani

1.1
Analiza ključnih besed

Pred pričetkom optimizacije spletne strani se razišče seznam ključnih besed, ki ustvarjajo določeno kvoto prometa in jih je primerno optimizirati. Optimizirane ključne besede nudijo doseg prometa, ki je na voljo za ključno besedo.

1.2
Analiza
konkurence

Z analizo vaše konkurence pridobimo informacijo o optimiziranosti njihovih spletnih strani in s katerimi ključnimi besedami ciljajo na dobre pozicije v iskalniku Google. Pridobljene informacije uporabimo za pripravo strategije optimizacije ključnih besed.

1.3
Tehnična analiza spletne strani

S tehnično optimizacijo spletne strani pripravimo osnovo, na podlagi katere lahko izvajamo vsebinsko optimizacijo ključnih besed. V kolikor tehnična optimizacija spletne strani ni opravljena optimalno je zagotavljanje vsebinske optimizacije zelo oteženo.

1.4
Priprava strategije optimizacije

Strategija optimizacije spletne strani je prisop v katerem določimo vrstni red optimizacije ključnih besed, prav tako določimo vzporedne aktivnosti, ki se lahko izvajajo v sklopu vsebinske optimizacije spletne strani.

1.5
Vzpostavitev statistike strani z Google Analytics

Vsi rezultati optimizacije spletnih strani so merljivi. V kolikor rezultatov ne merimo ali ne poznamo obstoječega stanja tavamo v temi. Program Google Analytics je primerna izbira programa za statistiko spletne strani, s pomočjo katerega lahko enostavno spremljamo proces optimizacije spletne strani. Prav tako Vi.

1.6
Vzpostavitev spletne strani z Google Search Console

Google Search Console je Google program s pomočjo katerega pridobimo relavantne podatke o tem, kaj vpisujejo obiskovalci v iskalnik, da pridejo do vaše spletne strani. Pridobljene informacije nam omogočajo boljše izvajanje optimizacije spletne strani

1.7
Merjenje konvezij z Google Tag Manager

Google Tag Manager je napreden Googlov program, ki omogoča povezovanje razlilčnih sklopov spletne strani. Eden od teh sklopov je zagotavljanje zmožnosti merjenja konverzij, kar je relavanten podatek optimizacije spletne strani

Kontakt

Pošljite nam sporočilo in se na kratko predstavite. Opišite vaše izzive, s katerimi se soočate na področju digitalnega poslovanja. Na podlagi prejetega sporočila vam bomo pripravili odgovor v obliki usmeritvenega nasveta ali vam pripravili ponudbo za pomoč pri vašem nastopu na spletu.

Uspešno! Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Varnostno vprašanje

Informacije

 • Naziv:
  Katja Vajskopf s.p.
 • Davčna številka:
  48368954
  Nismo davčni zavezanec.
 • Naslov:
  Mezgovci ob Pesnici 2d
  2252 Dornava
 • Mobitel:
  070 20 22 22
 • E-mail:
  info@digitalpartner.si